Siirry sisältöön
Emilian pesue

Yö ulkona

10.09.2018

Olimme touko-kesäkuun vaihteessa telttailemassa Skotlannissa. Haaveilin tuolloin, että järjestäisin pienen telttaretken myös tälle syksylle. Interrailin jälkeen olen ollut sen verran uupunut matkajärjestelyihin, että telttaretki taitaa nyt jäädä organisoimatta. Lapset, varsinkin kuopus, ovat kuitenkin toivoneet telttailua. Kun huomasin, että Suomen Latu järjestää jälleen Nuku yö ulkona -tempauksen, päätin, että nukkuisimme yön teltassa meidän omalla takapihalla.

Puoliso auttoi minua teltan pystytyksessä, mutta yön hän sai tällä kertaa nukkua yksin sisällä. Lasten kanssa kannoimme telttaan makuualustat, makuupussit, tyynyt (kerrankin!) ja taskulamput. Iltatoimien jälkeen hipsimme takaovesta kumpparit jalassa telttaan. Kun lapset olivat hetken leikkineet taskulampuilla varjoleikkejä, he rupesivat nukkumaan. Itse luin otsalampun valossa vielä hetken kirjaa ja kuuntelin ulkoa kantautuvia ääniä. Tuntui melkein siltä kuin olisimme kauempanakin retkellä.

2 vastausta artikkeliin “Yö ulkona”

  1. Johanna sanoo:

    Ha-haa, meillä oli tismalleen samanlainen telttaretki tuona yönä! Puoliso nautti talossa viskistä ja roskaohjelmista, minä nukahdan viimeisenä teltassa. Kuuntelin jonkun metsäkoneen jylyä. Kiittelin etäisyyttä kotiovelta (10 m), mikä mahdollisti tyynyn. Terkut!

    1. Emilia Pippola sanoo:

      Mikä yhteensattuma!!! 🙂 Mullekin oikea tyyny teltassa oli harvinaista herkkua. Kovasti terkkuja takas!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat juttumme sähköpostiin kerran kuukaudessa.

Tilaa »