Hyppää sisältöön

Tietoa meistä

Lapsen Maailma on Lastensuojelun Keskusliiton kustantama lehti. Se on ainoa ei-kaupallinen lapsiperheille sekä lasten ja nuorten kanssa kasvaville aikuisille suunnattu lehti.

Lehden keskiössä ovat lasten, nuorten ja perheiden asiat sekä lastensuojelu. Sen valoisa maailmankuva on suvaitsevainen, tasa-arvoinen ja kaikessa lapsen edun huomioiva.

Asiapitoisuudestaan huolimatta lehteä ei ole raskas lukea, ja se sopiikin koko perheelle. Lehden artikkelit tarjoavat apua ja vinkkejä kasvatuksen pulmatilanteisiin. Perhelehti ammentaa aiheitaan niin ammattilaisilta kuin perheiden omakohtaisista kokemuksista.

Lapsen Maailma tukee Lastensuojelun Keskusliiton toimintaa

Lapsen Maailma ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Lehden teemat – kasvu, lastensuojelu, perhe, terveys sekä lasten ja nuorten ääni – takaavat, että juttuvalikoima on laaja ja vaihteleva. Lehden kolumnisteina toimivat Atte Ahokas, Heikki Hiilamo sekä Päivi Alasalmi. Lisäksi joka numerossa julkaistaan aukeaman verran Ismo Loivamaan lasten- ja nuortenkirjakritiikkejä.

Lehden voi tilata joko paperilehtenä tai ekologisena digijulkaisuna. Tilaamalla lehden tuet samalla lasten suojelua, sillä koko lehden tuotto käytetään Lastensuojelun Keskusliiton toimintaan.

Lapsen Maailma verkossa

Verkkosivuillamme julkaisemme jokaisesta numerosta muutaman jutun vapaasti luettavaksi. Julkaisemme lisäksi muutamia tasokkaita lapsi- ja perheblogeja, joiden teemat vaihtelevat isyydestä monikkovanhemmuuteen ja kokemuksiin lastensuojelusta. Sivuillamme voit myös kuunnella podcasteja lastenkirjallisuudesta sekä nuorten osallisuudesta.

Tilaa Lapsen Maailma

Tilaa lehti tästä

Tue Lastensuojelun Keskusliiton työtä!

Tilaa lehti!

Edullinen kestotilaus verkkokaupasta vain
69€ / vuosi!

Tilauslomake

 

Tutustu uusimpaan numeroon