Hyppää sisältöön

Miksi tilata Lapsen Maailma?

Lapsen Maailma on Lastensuojelun Keskusliiton julkaisu, josta saat ajankohtaista tietoa lapsen kehitykseen ja kasvuun liittyen. Tilaamalla Lapsen Maailman tuet keskusliittoa ja samalla lastensuojelutyötä.

Astu lapsen maailmaan!

Löydä asiantunteva mutta helposti seurattava tie lasten ja nuorten kiehtovaan maailmaan! Astu sinne kanssamme tilaamalla arvokasta ja hyödyllistä luettavaa niin arkeen kuin työhön! Lehti auttaa lasten kasvatuksessa ja tuo syvempää ymmärrystä kaikille lasten kanssa toimiville. Se on suunnattu kaikille lasten, nuorten ja perheiden asioista kiinnostuneille sekä lastenkasvatukseen perehtyneille lastensuojelun ammattilaisille. Vanhemmat ammentavat lehdestä perheen yhdessäoloon ja arjen haasteisiin.

Artikkelit ovat ammattitaitoisten toimittajien laatimia, laadukkaita ja ajantasaisia lukupaketteja kaikille aihepiiristä kiinnostuneille. Lehden suunnittelussa hyödynnetään lastensuojelun ammattilaisten tietoa ja kokemuksia sekä muiden lasten kasvussa ja kehityksessä mukana olevien näkemystä. Lehti on Aikakausmedian jäsen ja se on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita.

Voit tilata lehden paperi- tai digitilauksena kätevästi netissä. Tilaa Lapsen Maailma siis suoraan meiltä.

Tilaamalla tuet lastensuojelutyötä

Tilaamalla Lapsen Maailma -lehden tuet Lastensuojelun Keskusliiton (lskl.fi) arvokasta työtä. Liitto vahvistaa hyvän lapsuuden edellytyksiä ja vaikuttaa rohkeasti yhteiskunnassa. Se kehittää lastensuojelua inhimillisesti, rohkeasti ja avoimesti painopistealueinaan ehkäisevä lastensuojelu sekä lapsiperheköyhyyden estäminen.

Vinkkejä monesta teemasta

Tilaamalla Lapsen Maailma -lehden saat monipuolista luettavaa kiinnostavasti kerrottuna. Toistuvat teemamme ovat kasvu, lasten ja nuorten ääni, lastensuojelu, perhe ja terveys. Niiden kautta saat vinkkejä kasvatukseen sekä lasten ja nuorten kanssa toimimiseen. Löydät lehdestä omia näkemyksiäsi avartavia artikkeleita vaihtelevista ja kiehtovista aiheista.

Lasten ja nuorten maailma

Tilaamalla Lapsen Maailma -lehden saat tutkittua tietoa myös nuorten asioista, sillä se ei keskity vain pienempiin lapsiin. Se kuvaa myös nuorten arkea ja sen haasteita ilon hetkiä unohtamatta. Vaikka yhä useampi nuori voi Suomessa hyvin, on myös paljon heitä, jotka voivat erityisen huonosti. Lukijana saat tietoa esimerkiksi siitä, miten kohdata varttuvan nuoren kasvukivut.

Tilaa Lapsen Maailma!

Tee lehtitilaus verkossa!

Tue Lastensuojelun Keskusliiton työtä!

Tilaa lehti!

Edullinen kestotilaus verkkokaupasta vain
69€ / vuosi! Tutustu myös muihin tilausvaihtoehtoihimme.

Tilauslomake

Tutustu uusimpaan numeroon