Siirry sisältöön

Lehti äidille

Tilaa kattava ja laadukas lehti äidille tai äidiksi tuleville

Lapsen Maailma tarjoaa kuukausittaisen näköalapaikan vanhemmuuteen, lapsen ymmärtämiseen ja kasvattamiseen. Se on kattava lehti äidille, isälle, isovanhemmille ja kasvattajille. Aihepiirimme sopivat tutustuttavaksi myös teini-ikäisille nuorille ja omaa vanhemmuuttaan vasta suunnitteleville. Lapsen Maailma on Lastensuojelun Keskusliiton julkaisu, jonka kohderyhmää ovat lastensuojelun ja lastenkasvatuksen parissa työskentelevät, mutta lehti soveltuu erinomaisesti myös muiden perheteemoista kiinnostuneiden lukupaketiksi.

Lapsen Maailma on monipuolisin ja paras vauvalehti vanhemmille

Lapsen Maailma on monipuolinen naistenlehti, joka haluaa pinnallisuuden sijaan keskittyä asiaan ja faktaan sisällön rentoa ja lämmintä lähestymistapaa unohtamatta. Monipuolinen sisältö takaa laadukasta lukemista odottavalle äidille. Lehti on myös kattavin infopaketti esimerkiksi terveydestä tai kasvatuksesta kiinnostuneille lukijoille.

Julkaisu on Lapsen Maailma -nimestään huolimatta paljon muutakin kuin alan paras vauvalehti. Artikkelimme käsittelevät esimerkiksi laaja-alaisesti teini-ikäisen menojen täyttämää perhe-elämää ja toisaalta lasten terveyskysymyksiä. Julkaisun teemat kasvu, kulttuuri, lastensuojelu, perhe ja terveys tarjoavat pohjan suurelle ja vaihtelevalle juttuvalikoimalle.

Edistää Lastensuojelun Keskusliiton toimintaa

Lastensuojelun Keskusliitto kustantaa Lapsen Maailma -julkaisua. Liittymällä lehden tilaajaksi tulet samalla tukeneeksi liiton ympärivuotista toimintaa.

Lapsen Maailma on monipuolinen lehti äidille, joka haluaa tietää enemmän. Esimerkiksi julkaisumme kolumnipalstoilla vuorottelevat muun muassa kirjailijat, toimittajat ja kokeneet lastensuojelun asiantuntijat, joiden ansiosta lehden sisältö pysyy rikkaana, kiinnostavana ja vaihtelevana. Mielipidekirjoitusten ohella Lapsen Maailma sisältää kiinnostavaa luettavaa myös lastensuojelun ja -kasvatuksen viimeisimmistä tutkimustuloksista.

Haluamme tarjota kaikille vanhemmille ja isovanhemmille luotettavaa tiedonvälitystä. Lapsen Maailma on informatiivinen, laadukas ja monipuolinen lehti naisille ja miehille kaikissa vanhemmuuden vaiheissa. Toimituksemme ei kaihda vakaviakaan aiheita kuten lasten vakavia sairauksia tai nuorten mielenterveysongelmia mutta lehdestä löydät myös syitä iloon ja vinkkejä lastenkasvatukseen.

Yhteistä kaikille lehden jutuille kuitenkin on, että artikkelit ovat huolellisesti ja laadukkaasti kirjoitettuja, faktapohjaisia lukupaketteja. Lapsen Maailman on lehti äidille, joka kaipaa astetta syvempää ymmärrystä roolistaan vanhempana ja kasvattajana.

Tee edullinen kestotilaus netissä.