Hyppää sisältöön

Lehti äidille

Tilaa kattava ja laadukas lehti äidille tai äidiksi tuleville. Lapsen Maailma on osuva lehti myös isälle, isovanhemmille ja kasvattajille.

Lapsen Maailma tarjoaa näköalapaikan vanhemmuuteen, lapsen ymmärtämiseen ja kasvattamiseen. Se on loistava lehti äidille, isälle, isovanhemmille ja kasvattajille. Lehden kattava aihepiiri kiinnostaa myös nuoria ja vasta vanhemmuutta suunnittelevia. Lapsen Maailma on Lastensuojelun Keskusliiton julkaisu, jonka yksi kohderyhmä on lastensuojelun ja lastenkasvatuksen parissa työskentelevät ammattilaiset. Lehti soveltuu silti erinomaisesti myös muiden perheteemoista kiinnostuneiden lukupaketiksi.

Lapsen Maailma on monipuolisin ja paras lehti vanhemmille

Lapsen Maailma on monipuolinen lehti, joka keskittyy asiaan ja faktaan sisällön rentoa ja lämmintä lähestymistapaa unohtamatta. Monipuolinen sisältö takaa myös laadukasta lukemista odottavalle äidille. Lehti on kattava infopaketti esimerkiksi terveydestä tai kasvatuksesta kiinnostuneille lukijoille.

Lapsen Maailma käsittelee nimestään huolimatta muutakin kuin pienten lasten elämää. Sen jutut käsittelevät myös teini-ikäisiä, perhettä ja sukua. Lapsen Maailman teemat – kasvu, lastensuojelu, perhe ja terveys – takaa, että juttuvalikoima on suuri ja vaihteleva.

Lapsen Maailma tukee Lastensuojelun Keskusliiton toimintaa

Lastensuojelun Keskusliitto kustantaa Lapsen Maailma -lehteä. Liittymällä lehden tilaajaksi tuet samalla liiton toimintaa. Eli kun tilaat lehden, tuet suomalaista lastensuojelutyötä!

Lapsen Maailma on monipuolinen lehti äidille, joka haluaa tietää enemmän. Ammattitaitoisten toimittajien sekä keskusliiton asiantuntemuksen ansiosta lehden sisältö pysyy rikkaana, kiinnostavana ja vaihtelevana. Lapsen Maailma tarjoaa kiinnostavaa luettavaa myös lastensuojelun ja -kasvatuksen viimeisimmistä tutkimustuloksista.

Tätä kehtaa lukea muuallakin kuin kampaajalla

Haluamme tarjota kaikille vanhemmille ja isovanhemmille luotettavaa tietoa. Lapsen Maailma on informatiivinen, laadukas ja monipuolinen lehti naisille ja miehille kaikissa vanhemmuuden vaiheissa. Toimitus ei kaihda vakaviakaan aiheita – kuten lasten vakavia sairauksia tai nuorten mielenterveysongelmia – mutta lehdestä löydät myös syitä iloon sekä vinkkejä lastenkasvatukseen.

Yhteistä kaikille Lapsen Maailman jutuille on, että artikkelit ovat huolellisesti ja laadukkaasti kirjoitettuja faktapohjaisia lukupaketteja. Lapsen Maailman on lehti äidille, joka kaipaa astetta syvempää ymmärrystä roolistaan vanhempana ja kasvattajana.

Tilaa Lapsen Maailma

Tee lehtitilaus tästä

Tue Lastensuojelun Keskusliiton työtä!

Tilaa lehti!

Edullinen kestotilaus verkkokaupasta vain
69€ / vuosi! Tutustu myös muihin tilausvaihtoehtoihimme.

Tilauslomake

Tutustu uusimpaan numeroon!