Siirry sisältöön

Lehti äidille

Tilaa kattava ja laadukas lehti äidille tai äidiksi tuleville

Lapsen Maailma tarjoaa kuukausittaisen näköalapaikan vanhemmuuteen, lapsen ymmärtämiseen ja kasvattamiseen. Se on loistava lehti äidille, isälle, isovanhemmille ja kasvattajille. Lehden kattava aihepiiri kiinnostaa teini-ikäisiä nuorija vasta vanhemmuutta suunnitteleville. Lapsen Maailma on Lastensuojelun Keskusliiton julkaisu, jonka yksi kohderyhmä on lastensuojelun ja lastenkasvatuksen parissa työskentelevät ammattilaiset, mutta lehti soveltuu erinomaisesti myös muiden perheteemoista kiinnostuneiden lukupaketiksi. 

Lapsen Maailma on monipuolisin ja paras vauvalehti vanhemmille

Lapsen Maailma on monipuolinen naistenlehti, joka keskittyy pinnallisuuden sijaan asiaan ja faktaan sisällön rentoa ja lämmintä lähestymistapaa unohtamatta. Monipuolinen sisältö takaa laadukasta lukemista odottavalle äidille. Lehti on myös mitä kattavin infopaketti esimerkiksi terveydestä tai kasvatuksesta kiinnostuneille lukijoille. 

Lapsen Maailma on nimestään huolimatta paljon muutakin kuin alan paras vauvalehti. Artikkelimme käsittelevät esimerkiksi laaja-alaisesti teini-ikäisen menojen täyttämää perhe-elämää ja toisaalta lasten terveyskysymyksiä. Julkaisun teemat kasvu, kulttuuri, lastensuojelu, perhe ja terveys tarjoavat pohjan suurelle ja vaihtelevalle juttuvalikoimalle. 

Tukee Lastensuojelun Keskusliiton toimintaa

Lastensuojelun Keskusliitto kustantaa Lapsen Maailma -julkaisua. Liittymällä lehden tilaajaksi tuet samalla liiton toimintaa. Eli kun tilaat lehden, tuet suomalaista lastensuojelutyötä. 

Lapsen Maailma on monipuolinen lehti äidille, joka haluaa tietää enemmän. Esimerkiksi julkaisumme kolumnipalstoilla vuorottelevat muun muassa kirjailijat, yhteiskunnalliset vaikuttajat ja kokeneet sosiaalipolitiikan asiantuntijat, joiden ansiosta lehden sisältö pysyy rikkaana, kiinnostavana ja vaihtelevana. Lapsen Maailma tarjoaa kiinnostavaa luettavaa myös lastensuojelun ja -kasvatuksen viimeisimmistä tutkimustuloksista. 

Haluamme tarjota kaikille vanhemmille ja isovanhemmille luotettavaa tiedonvälitystä. Lapsen Maailma on informatiivinen, laadukas ja monipuolinen lehti naisille ja miehille kaikissa vanhemmuuden vaiheissa. Toimitus ei kaihda vakaviakaan aiheita kuten lasten vakavia sairauksia tai nuorten mielenterveysongelmia mutta lehdestä löydät myös syitä iloon sekä vinkkejä lastenkasvatukseen. 

Yhteistä kaikille lehden jutuille kuitenkin on, että artikkelit ovat huolellisesti ja laadukkaasti kirjoitettuja faktapohjaisia lukupaketteja. Lapsen Maailman on lehti äidille, joka kaipaa astetta syvempää ymmärrystä roolistaan vanhempana ja kasvattajana. 

Tee edullinen kestotilaus netissä.