Siirry sisältöön

Perhelehti

Lapsen Maailma on perhelehti hyödyllisimmästä päästä!

Tilaamalla Lapsen Maailma -lehden saat hyödyllistä, kattavaa ja inspiroivaa lukemista koko perheelle. Lehti on oiva ja oivaltava perhelehti jokaiseen kotiin. Laadukkaita sisältöjä ovat tekemässä esimerkiksi lastensuojelun ja -kasvatuksen ammattilaiset, jotka ovat tiiviisti mukana lasten sekä nuorten kasvussa ja kehityksessä. Lehti antaa myös loistavaa vertaistukea kertomalla erilaisten perheiden arjesta kaikkine haasteineen ja yllättävine käänteineen. Perhelehti ammentaa artikkelinsa niin ammattilaisten tiedoista kuin perheiden omakohtaisista kokemuksista. Perhelehdet voivat parhaimmillaan antaa paljon: olemmekin ylpeitä lehden laadukkaasta sisällöstä ja sen tarjoamista oivalluksista! 

Tästä hyötyy koko perhe lehti joka antaa paljon!

Mitä Lapsen Maailma -lehti voi tarjota sinulle? Lastensuojelun Keskusliiton kuukausijulkaisu kertoo tarkistettuja faktoja lapsen ja nuoren kehityksestä. Lehti on toimitettu asiapitoisuudestaan huolimatta helposti lähestyttävään muotoon. Näin se antaa virkistäviä näkökulmia kasvatuksen tueksi. Tästä lehdestä hyötyy koko perhe lehti sopii niin äidille, isälle kuin muillekin kasvatukseen osallistuville. 

Monipuolisia ja kiinnostavia teemoja yhteiselon tueksi

Lehtemme lähestyy lasten ja nuorten elämää kulttuurin, terveyden, kasvun, lastensuojelun ja perheen teemojen kautta. Puramme perheen arkea asiantuntijoiden ja esimerkkiperheiden kautta. Mitä haasteita nykypäivän perhe kohtaa omassa dynamiikassaan ja miten se vuorovaikuttaa ympäristön kanssa? Miten voi antaa tukea läheisen terveyden pettäessä? Miten sijoitetut lapset käyvät koulutiensä? Millaisia nykynuoret ovat? Näihin tärkeisiin ja kiinnostaviin kysymyksiin syvennymme ja etsimme vastauksia Lapsen Maailma -lehdessä. 

Tutustu teemoihin. 

Tilaa ja tue samalla lastensuojelua!

Tilaamalla Lastensuojelun Keskusliiton kuukausijulkaisun, Lapsen Maailman, tuet samalla liiton toimintaa. Tuotamme arvokasta tietoa lastensuojelusta, kehitämme lastensuojelutyötä, pidämme kiinni lasten oikeuksista ja pyrimme ennaltaehkäisevään ja kehittävään vuoropuheluun lasten ja nuorten kasvussa läsnä olevien tahojen kanssa. Eli kun tilaat lehden, tuet suomalaista lastensuojelutyötä. 

Tilaa, lue ja tue! 

Tilaa perhelehti kätevästi netistä

Lapsen Maailma -lehteä voi tilata kestotilauksena, määräaikaistilauksena tai opiskelijahintaan. Tämä on perhelehti, joka todellakin luetaan!