Siirry sisältöön

Erilainen lahja

Lapsen Maailma on erilainen lahja

Lehti, joka herättää keskustelua perheissä ja työpaikoilla.

Lapsen Maailma on lehti, joka vie sinut lähelle lapsen elämää ja kasvua. Se tarjoaa mielenkiintoisen kattauksen toimittajien laatimia artikkeleita ajankohtaisista aiheista. Se tuo esiin uusia näkökulmia, välittää tietoa, nostaa keskusteluun tärkeitä puheenaiheita. Lehti kertoo, miten aikamme lapset voivat ja mitä heille kuuluu. Tämä lehti on taatusti erilainen lahja. Se sopii erinomaisesti kasvatuksen ammattilaisille, mutta erittäin hyvin myös vanhemmille, jotka saavat lehdestä kiinnostavaa luettavaa ja arvokkaita vinkkejä omaan perhearkeensa. 

Eettinen lahja, jossa sydän on paikallaan

Lapsen Maailma on tärkeällä lasten ja perheiden hyvinvoinnin asialla. Se on eettinen lahja, joka auttaa syventämään ymmärrystä siitä, mitä kaikkea lasten elämässä, kasvatuksessa ja aivan tavallisissa arjen asioissa on meneillään. Lehti tutustuttaa lukijansa moniin erilaisiin aiheisiin helposti luettavien ja ymmärrettävien artikkeleiden kautta, jotka pohjaavat aina tutkittuun tietoon. Vaikka kyse on faktasta, ei Lapsen Maailma ole turhan tiukkapipoinen. Lehti on viihdyttävää ja kiehtovaa luettavaa ja siitä on iloa pitkään. 

Ekologinen lahja

Ekologiset teemat, kuten ilmastonmuutoksen torjuminen ja ympäristönsuojelu ovat tärkeitä ja toistuvia aiheita lehdessä. Nuorisobarometrin (2018) mukaan kaksi kolmesta suomalaisnuoresta kokee epävarmuutta tai turvattomuutta ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen takia. Lastensuojelun Keskusliiton nuorille tehdyn kyselyn (2017) mukaan suurimpia uhkia tulevaisuudelle luovat ilmaston ja ympäristön muutokset (73%), epätasa-arvoisuuden lisääntyminen (65 %) sekä talouden korostuminen päätöksenteossa (51 %). Lapsen Maailman on lasten ja nuorten asialla, joten nämä teemat ovat tärkeitä.

Painatamme lehden Punamustan painotalossa. Punamustalle on myönnetty Joutsenmerkki eli Pohjoismainen Ympäristömerkki. Lehti painetaan PEFC-sertifioidulle paperille, johon käytetty puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista.

Erilainen lahja erilaisista aiheista

Oletko joskus halunnut löytää hieman erilaisen lahjan läheisellesi? Lapsen Maailma sopii juuri tähän tarkoitukseen. Se kurkkaa kouluihin, koteihin, terveydenhuoltoon, kulttuuriin ja muihin mielenkiintoisiin teemoihin, joihin pääset tutustumaan joka kuukausi lehden ilmestyttyä. 

Tilaa tämä erilainen lahja vaikkapa kasvatustehtävien parissa työskentelevälle ystävälle, vanhemmille, isovanhemmille tai tulevalle äidille ja isälle. Olet varmasti hyvällä asialla, sillä lehteä kustantaa Lastensuojelun Keskusliitto, jonka toimintaan koko lehden tuotto menee. Eli kun tilaat lehden, tuet suomalaista lastensuojelutyötä. 

Toivotamme antoisia lukuhetkiä! 

Tilaa lehti täältä