Hyppää sisältöön

Erilainen lahja

Lapsen Maailma on erilainen lahja moneen tilanteeseen. Lehti, joka vie sinut lähelle lapsen elämää ja kasvua. Se tarjoaa mielenkiintoisen kattauksen artikkeleita ajankohtaisista aiheista.

Lehti, joka herättää keskustelua perheissä ja työpaikoilla

Lapsen Maailma tuo esiin uusia näkökulmia, välittää tietoa, nostaa keskusteluun tärkeitä puheenaiheita. Lehti kertoo, miten aikamme lapset voivat ja mitä heille kuuluu. Tämä lehti on taatusti erilainen lahja. Se sopii erinomaisesti kasvatuksen ammattilaisille, mutta erittäin hyvin myös vanhemmille, jotka saavat lehdestä kiinnostavaa luettavaa ja arvokkaita vinkkejä omaan perhearkeensa.

Eettinen lahja, jossa sydän on paikallaan

Lapsen Maailma on tärkeällä lasten ja perheiden hyvinvoinnin asialla. Se on eettinen lahja, joka auttaa syventämään ymmärrystä siitä, mitä kaikkea lasten elämässä, kasvatuksessa ja aivan tavallisissa arjen asioissa on meneillään.

Koko lehden tuotto käytetään Lastensuojelun Keskusliiton (lskl.fi) toimintaan. Tilaamalla lehden olet varmasti hyvällä asialla, sillä tuet suomalaisen lastensuojelutyön kehittämistä!

Lehti tutustuttaa lukijansa moniin erilaisiin aiheisiin helposti luettavien ja ymmärrettävien artikkeleiden kautta, jotka pohjaavat aina tutkittuun tietoon. Vaikka kyse on faktasta, ei Lapsen Maailma ole turhan tiukkapipoinen. Lehti on viihdyttävää ja kiehtovaa luettavaa, ja siitä on iloa pitkään.

Ekologinen lahja

Ekologiset teemat, kuten ilmastonmuutoksen torjuminen ja ympäristönsuojelu ovat tärkeitä ja toistuvia aiheita lehdessä.

Lehden kolumnisti Atte Ahokas on Jokioisilla asuva lukiolainen, joka toimii ilmastoaktivistina FridaysForFuture-liikkeessä.

Painatamme lehden Punamustan painotalossa. Punamustalle on myönnetty Joutsenmerkki eli Pohjoismainen Ympäristömerkki. Lehti painetaan PEFC-sertifioidulle paperille, johon käytetty puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista.

Ekologisin ja edullisin tapa lukea Lapsen Maailma -lehteä on tietenkin tilata sen digilehti. Digijulkaisussa on mainio arkistotoiminto, jonka avulla pääset lukemaan lehden numeroita vuodesta 2016 alkaen. Voit lukea digilehteä Lehtiluukku.fissä.

Erilainen lahja erilaisista aiheista

Oletko joskus halunnut löytää hieman erilaisen lahjan läheisellesi? Lapsen Maailma sopii juuri tähän tarkoitukseen. Se kurkkaa harrastuksiin, kouluihin, koteihin, terveyden- ja sijaishuoltoon sekä muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.

Tilaa tämä erilainen lahja vaikkapa kasvatustehtävien parissa työskentelevälle ystävälle, vanhemmille, isovanhemmille tai tulevalle äidille ja isälle.

Toivotamme antoisia lukuhetkiä!

Tilaa Lapsen Maailma!

Tilaa lehti tästä

Tue Lastensuojelun Keskusliiton työtä!

Tilaa lehti!

Edullinen kestotilaus verkkokaupasta vain
69€ / vuosi! Tutustu myös muihin tilausvaihtoehtoihimme.

Tilauslomake

Tutustu uusimpaan numeroon