Siirry sisältöön
Emilian pesue

Syyslomaretkellä

26.10.2017

Välillä mietin, kuvaanko ja kirjoitanko liikaakin retkistä. Minulle vain ne – sekä pienet että isot retket – ovat elämän suola. Yksi niistä asioista, jotka auttavat jaksamaan arjessa. Eilenkin heti, kun astuin autotieltä metsäpolulle, hengitys kulki vapaammin.

Olimme päiväretkellä naapurikunnassa täkäläisen lintuyhdistyksen RSPB:n retkeilyalueella Sandwell Valley Country Parkissa. Seurana meillä oli toinen suomalaisäiti perheineen. Täällä on meneillään koulujen lomaviikko, ja monet tahot tarjoavat perheille syyslomaohjelmaa. Retkeilyalueella pääsimme mukaan lintuyhdistyksen järjestämään Wild Wednesday -tapahtumaan, jossa tehtäväpolun ja askartelujen lisäksi lapset pääsivät paistamaan vaahtokarkkeja ja tikkusämpylöitä. Meillä oli aikaa myös alueen vapaaseen tutkailuun muun muassa piilokojusta käsin.

Heti poislähtiessä lapset kysyivät, milloin tullaan uudestaan. Kävisinkin alueella mielelläni usein, mutta puolentoistatunnin matka (yhteen suuntaan) julkisilla ei innosta kovin tiuhaan vierailuun. Joskus kuitenkin vielä uudestaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat juttumme sähköpostiin kerran kuukaudessa.

Tilaa »