Siirry sisältöön
Emilian pesue

Lomalla omassa kaupungissa: Legoland Discovery Centre

02.01.2019

Viime vuonna matkasimme minilomalle Nottinghamiin uuden vuoden aikaan. Myös tänä vuonna harkitsin järjestäväni meille samankaltaisen pikkuloman, mutta aikamme Birminghamissa alkaa käydä vähiin. Emme siis reissanneet tällä joululomalla mihinkään, vaan vietimme päivän turisteina omassa kaupugissa. Ei tämä toki ollut ensimmäinen kerta. Täällä ja monessa muussakin tutussa kaupungissa riittää nähtävää pitkänkin tuttavuuden jälkeen. Nyt valitsimme kohteeksi puoli vuotta sitten Birminghamiin avautuneen Legoland Discovery Centren.

En ole koskaan käynyt Tanskan Legolandissa, mutta täkäläinen paikka on varmasti hyvin pieni verrattuna siihen. Tarjolla oli muun muassa kaksi erilaista ajelua, työpaja halukkaille, lyhyitä 4D-elokuvia, sisäleikkipaikka sekä runsaasti mahdollisuuksia rakennella ja leikkiä legoilla. Oma suosikkini oli legoista tehty minimaailma, jossa oli Birminghamin rakennuksia pienoiskoossa. Esikoista viehättivät eniten suurikokoiset Lego Friends -hahmot, ja kuopus viihtyi parhaiten sisäleikkipaikassa.

Jos olisin ottanut kunnon eväät mukaan, olisimme viihtyneet Legolandissa vaikka koko päivän. Nyt kuitenkin nälkä ajoi meidät parin tunnin jälkeen lähimpään ruokapaikkaan The Distilleryyn, jota suosittelen lämpimästi, jos olette joskus vastaavassa tilanteessa.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat juttumme sähköpostiin kerran kuukaudessa.

Tilaa »