Siirry sisältöön
Emilian pesue

Arkirutiinit rullaavat taas

07.10.2018

Olen jatkanut kuvien skannaamista filmiltä. Arki on yhä varsin samanlaista kuin näissä huhti- ja toukokuussa ottamissani kuvissa. Jos emme jaksa tai ehdi lähteä kauemmas ulkoilemaan, lapset touhuavat omassa pihassa. En muista, mitä he leikkivät keväällä, mutta tällä hetkellä suosituin pihaleikki on supersankarikoulu.

Itse alan helposti luoda arkeen rutiineja. Kuopus käy päiväkodissa maanantaista keskiviikkoon. Hän pääsee tuntia ennen kuin haemme esikoisen koulusta. Joskus piipahdamme kotona, mutta maanantaisin käymme yleensä lähitienoon ainoassa kelvollisessa kahvilassa, tiistaisin kirjastossa ja sen jälkeen jossain ulkoilemassa ja evästelemässä. Kahvilassa kuopus syö lähes poikkeuksetta jättimäisen suklaamuffinsin.

Koulun jälkeen pyöräilemme joko suoraan kotiin tai jäämme läheiseen puistoon leikkimään. Aurinkoisella säällä sinne saattaa ajella jäätelöauto, josta aina silloin tällöin ostan lapsille pehmikset. Nyt syksylläkin olemme nähneet jäätelöauton pari kertaa liikkeellä, mutta se ei ole pysähtynyt sopivasti, ja jätskit ovat jääneet ostamatta.

Välillä kyläilemme jonkun kaverin luona tai saamme kavereita meille kylään. Joskus ehdimme ihan pikkuisen harrastaakin. Ihan sopivan leppoisia arkirutiineja, eli näillä mennään!

“Cheese!”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat juttumme sähköpostiin kerran kuukaudessa.

Tilaa »