Siirry sisältöön
Emilian pesue

Arjen sisustusratkaisuja

04.05.2018

Tervetuloa kierrokselle meidän taloomme! Toki muutenkin huoneet ja niiden sisustusratkaisut vilahtelevat blogissa, mutta nyt kuvasin systemaattisesti koko kodin. Tämä onkin Emilian pesueen suuri sisustusnumero. Se kapinoi sisustuslehtien harmoniaa vastaan. Myönnän, että ennen näiden kuvien ottamista olimme keränneet irtotavarat pois lattioilta, sillä odotimme kavereita kylään. Älä siis masennu, jos meillä näyttää liian siistiltä. Tämä ei ole vallitseva todellisuus. Normaalimman sotkutason olen esitellyt aiemmin tässä postauksessa.

Haluan esitellä kotimme teille, koska itse olen saanut lohtua siitä, että kaikkien muidenkaan (etenkään lapsiperheiden) kotona tavarat eivät ole kauniisti paikoillaan. Meillä keittiön sivupöytä on jatkuvasti täynnä toimistotarvikkeita, lasten piirrustuksia, värityskirjoja, kyniä sun muita ja ikkunalaudalle kertyy muun muassa yrttejä, vesipulloja, purnukoita ja vesivärejä. Siellä täällä pahvilaatikot ovat jääneet muuton jäljiltä pysyviksi säilytysratkaisuiksi. Imuri on aina näkyvillä, missä on toki se hyvä puoli, että kynnys imurointiin on hieman matalampi. “Ylimääräinen” huone on jatkuvana vaate-, varasto- ja pyykinkuivaushuoneena. Menneiden juhlapäivien koristeet jäävät usein esille seuraavaan sesonkiin asti.

Nuorempana tavoittelin itsekin sisustuslehtien harmoniaa ja ihailen ihmisiä, jotka onnistuvat sellaista arkipyörityksen keskellä ylläpitämään (heitäkin on!). Olen kuitenkin sopeutunut siihen, että eläminen saa näkyä sisustuksessa. Ja jos emme jaksa tai halua hankkia lisää lipastoja tai kaappeja piilottamaan tavaramäärää, niin on helpompaa, jos sietää kamppeiden pursuilemista. Olen myös oppinut iloitsemaan kotimme muutamista esteettisemmistä yksityiskohdista kuten siististi naulakossa roikkuvista esiliinoista, alakerran pikkuvessan ikkunalaudasta, minun ja puolison pelkistetystä makuuhuoneesta sekä esikoisen askartelemasta mobilesta.

Ei siis anneta roikkuvien muovipussiroskisten, epäkäytännöllisten tai rumien säilytysratkaisujen ja tavarakaaoksen lannistaa, sillä ne ovat monelle meistä osa elämää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat juttumme sähköpostiin kerran kuukaudessa.

Tilaa »