Siirry sisältöön
Kasvu

Reiska sai töitä

30.04.2015 Sirpa Palokari Reilika Landén

Reiska toivoisi töitä kaikille myös ilman julkisuuden rummutusta.

Työttömänä ollut Reiska Halonen joutui lehtijutun (Lapsen Maailma 1 / 2015) jälkeen valtavaan julkisuusrumbaan – ja sai töitä.

Olin pyörryksissä, kuinka tästä näin iso juttu puhkesi! Iltalehtikin teki jutun, kaverit jakoivat linkkejä ja yhteydenottoja tuli vierailta ihmisiltä, jotka halusivat jakaa kokemuksensa.

Hänelle tarjottiin töitä festareilla ja toreilla kiertävänä autokuljettajana, puhelinmyyntiä, toimistotöitä sekä rekkakuskin hommia, jota varten hänellä tosin ei ole rekkakorttia.

Hän valitsi työpaikakseen Keravalla sijaitsevan Lubor Oy:n, jossa tehdään pakkaus- ja kokoonpanotöitä. Töiden alkamisajankohta on vielä auki, ja Reiska on yhä Lahden Nuorisopalveluiden draamapajassa.

Olen kiitollinen työtä tarjonneille. Vaikka epäreilua sinänsä, että somen ja median avulla tuli vipinää toivoisin samaa jokaiselle työtä kaipaavalle!

Hän on alkanut pohtia myös uuden alan opiskelua.

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan työt kiinnostavat yhä enemmän.

Reiska toivoo tsemppiä kaikille, etenkin työnhakijoille!

Yle Lahden juttu Reiska antoi kasvot nuorisotyöttömyydelle. http://yle.fi/uutiset/reiska_antoi_kasvot_nuorisotyottomyydelle__ja_sai_toita/7893561

Iltalehden juttu Reiska, 25, on hakenut turhaan töitä on viisi vuotta. http://www.iltalehti.fi/tyoelama/2015012219068602_tb.shtml

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat juttumme sähköpostiin kerran kuukaudessa.

Tilaa »