Siirry sisältöön

Lehtitilaus

Tee lehtitilaus näin helposti!

Haluatko löytää asiantuntevan, mutta helposti seurattavan tien lasten ja nuorten kiehtovaan maailmaan? Askella sinne kanssamme tilaamalla arvokasta ja hyödyllistä luettavaa niin arkeen kuin työhön! Lapsen Maailma on Lastensuojelun Keskusliiton kuukausijulkaisu, josta saat ajankohtaista tietoa lapsen kehitykseen ja kasvuun liittyen. Lehti toimii apuvälineenä lasten kasvatuksessa ja polkuna syvempään ymmärrykseen kaikille lasten kanssa toimiville. Se on suunnattu ensisijaisesti lastenkasvatukseen perehtyneille lastensuojelun ammattilaisille, mutta yhtä hyvin myös vanhemmat ammentavat lehdestä tukea perheen yhdessäoloon ja arjen haasteisiin.

Artikkelit ovat asiantuntevien toimittajien laatimia, laadukkaita ja ajantasaisia lukupaketteja kaikille aihepiiristä kiinnostuneille. Lehden suunnittelussa hyödynnetään lastensuojelun ammattilaisten tietoa ja kokemuksia sekä muiden lasten kasvussa ja kehityksessä mukana olevien näkemystä. Voit tehdä lehtitilaukset kätevästi netissä. Tilaa Lapsen Maailma siis suoraan meiltä.

Tee lehtitilaus näin helposti »

Kattavasti erilaisia teemoja

Tilaamalla Lapsen Maailma -lehden saat monipuolista luettavaa kiinnostavasti kerrottuna. Toistuvat pääteemamme, kuten kasvu, kulttuuri, lastensuojelu, perhe ja terveys, antavat lähestymisteitä lasten ja nuorten kanssa toimimiseen ja kasvattamiseen. Löydät lehdestä omia näkemyksiäsi avartavia artikkeleita vaihtelevista ja kiehtovista aiheista.

Lasten ja nuorten maailma

Tilaamalla Lapsen Maailma -lehden saat tutkittua tietoa myös nuorten asioista. Kattava lehti ei keskity vain pieniin lapsiin. Se sisältää kuvauksia myös nuorten arjesta ja sen haasteista ilon hetkiä tietenkään unohtamatta. Lukijana saat tietoa esimerkiksi siitä, miten tulee kohdata varttuvan nuoren kasvukivut. Tai mikä riemastuttaa ja ihastuttaa lapsen sekä nuoren elämässä.

Tietoa perheen roolista

Lapsen tai nuoren kasvun ja kehityksen määrittelijänä perheen rooli on keskeinen. Millaisin toimin perheen arkea voidaan tukea? Millainen on perheiden kirjo, ja millaisia kokoonpanoja suomalaisperheistä löytyy? Mitkä ovat perheiden arjen ilot ja haasteet? Mistä perhe ammentaa energiaa yhteiseloonsa tai ulkoisiin kohtaamisiin?

Lukupaketti lasten ja nuorten terveyteen

Tilaamalla Lapsen Maailma -lehden saat ajantasaisia faktoja lasten terveydenhoidosta. Millaisista palasista lasten ja nuorten terveys muodostuu? Miten tukea ja ylläpitää lasten hyvinvointia? Miltä tuntuu, kun terveys ja hyvinvointi romahtavat? Miten nykypäivän hektinen ja internet-keskeinen elämä vaikuttaa kehittyvän kehon sekä mielen terveyteen?

Miksi tilata Lapsen Maailma -lehti?

Lapsen Maailma -lehti kannattaa tilata sillä se on laadukas tietolähde kasvatuksen ammattilaisille erityisesti lastensuojelun henkilökunnalle, vanhemmille ja erilaisille tukiperheille. Tarkistettua tietoa ja arjen oivalluksia sisältävät artikkelit kertovat lasten elämästä ymmärrettävällä ja helposti lähestyttävällä tavalla. Saat taatusti mielenkiintoista luettavaa meidän kauttamme. Lehti on myös hyvä lahjaidea.

Tilaamalla tuet Lastensuojelun Keskusliiton toimintaa

Lapsen Maailma -lehteä kustantaa Lastensuojelun Keskusliitto: tuotto lehden myynnistä menee liiton tärkeään toimintaan. Lastensuojelun Keskusliiton palveluihin kuuluvat lastensuojelun kehittäminen, lasten oikeuksien tukeminen ja kaikenlainen ehkäisevä työ lasten ja perheiden arjessa. Lastensuojelun Keskusliitto toimii myös kansainvälisesti alan tietoa jakaen ja välittäen. Tilaamalla Lapsen Maailma -lehden tuet tätä arvokasta työtä.

Tilaa lehti jo tänään

Tilaa Lapsen Maailma -lehti esimerkiksi työpaikalle tai vastaanotolle luettavaksi. Voit tilata lehden kestotilauksena tai määräaikaistilauksena. Se on mahdollista tilata opiskelijahintaan. Lehteä voi tilata myös ulkomaille. Tilaa lehti netistä vaikka heti, alla toimitusehdot ja ohjeet tilaukselle.

Tutustu toimitusehtoihin ja tee lehtitilaus näin »