Siirry sisältöön

Lehti nuorille

Lapsen Maailma on myös lehti nuorille

Tilaa Lapsen Maailma -lehti ja anna samalla perheen nuorille hyödyllistä ja mielenkiintoista luettavaa. Lehtemme tarjoaa eväitä arkeen ja syventää perhe-elämän dynamiikkaa. Lehti antaa nuorille hyvää vertaistukea kuvaamalla perheiden arkea kaikkine haasteineen. Tämä erilainen nuortenlehti ammentaa artikkelinsa tiedosta ja kokemuksesta, niin ammattilaisten puolelta, kuin perheiden ja nuorten itse kertomana. Lehti on toimitettu asiantuntevalla otteella, mutta olemme pyrkineet tuomaan nuorten elämää, kulttuuria, terveyttä sekä lastensuojelun asioita esille mielekkäällä ja helposti lähestyttävällä tavalla. Tilaa lehti nuorille!

Lapsen Maailma on nuorten lehti, joka varmasti luetaan

Lastensuojelun Keskusliiton kuukausijulkaisu, Lapsen Maailma, on mielenkiintoinen lukupaketti. Se käsittelee kattavasti myös nuorten elämää. Se antaa vertaistukea nuorten haasteelliseen ja hektiseen elämään. Tästä lehdestä hyötyy koko perhe, sillä lehti sopii yhteiselon tueksi niin nuorille, kuin heidän vanhemmilleenkin. Nuortenlehdet tukevat varttuvien kasvua ja kehitystä antamalla heille ajankohtaista tietoa ja taitoa selviytyä arjen haasteista. Se on myös hyvä kanava saada tietoa nuorten oikeuksista ja oikeudenmukaisesta kohtelusta.

Kiinnostavia teemoja yhteiseloa tukemaan

Lähestymme lehdessämme nuorten elämää kulttuurin, terveyden, kasvun, lastensuojelun ja perhe-elämän kautta. Puramme nuorten arkea asiantuntijoiden ja muiden nuorten kautta. Millaisia haasteita nykynuoriso kohtaa? Miten elämänmeno sovitetaan yhteen muiden perheenjäsenten kanssa? Millaisin keinoin selviytyä haastavista tilanteista? Puramme nuorten arjen iloja sekä suruja ilmoille Lapsen Maailma -lehden käytännönläheisissä artikkeleissa.

Tutustu teemoihin tarkemmin.

Tilaa ja tue lasten ja nuorten hyvinvointia

Tilaamalla Lapsen Maailma -lehden tuet samalla Lastensuojelun Keskusliiton tärkeää työtä. Lastensuojelun Keskusliiton toiminta tähtää lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen. Kehittämällä lastensuojelua ja tekemällä ennaltaehkäisevää työtä, varmistamme jokaiselle riittävät oikeudet hyvään elämään.

Tilaa, lue ja tue tärkeää toimintaamme!

Tilaa lehti kätevästi netistä!

Lapsen Maailma -lehteä voi tilata kestotilauksena, määräaikaistilauksena tai opiskelijahintaan. Tämä on lehti, joka luetaan varmasti! Lapsen Maailma -lehti on asiapitoinen ja kiinnostava lehti myös nuorille.