Siirry sisältöön

Lehti naisille

Lehti naisille ja miehille, joille perhe on ykkönen

Lapsen Maailma on Lastensuojeluliiton kustantama, kuukausittain julkaistava erinomainen lehti naisille ja miehille. Se käsittelee perhe-elämää ja lastenkasvatusta uusista, mielenkiintoisista näkökulmista. Lehdessä esitellään aiheita ja teemoja, joissa otetaan huomioon paitsi nykyajan moderni vanhemmuus, myös lasten muuttumattomat perustarpeet, jotka eivät vaihtele vuosienkaan saatossa. Lehti on mainiota luettavaa sekä heille, joilla on jo jälkikasvua että heille, jotka vasta suunnittelevat perheen perustamista.

Tutustu lehden teemoihin

Tee tilaus jo tänään

Tietopaketti lastenkasvatuksesta sekä tasapainoisesta perhe-elämästä

Lapsen Maailma on sopiva lehti naisille ja miehille, joille lapsen ja koko perheen hyvinvointi on tärkeää ja jotka haluavat löytää uutta tietoa, tutkimustuloksia tai vertaistukea koskien niin lastenkasvatusta, perhe-arkea, perheenjäsenten hyvinvointia kuin omaakin roolia kasvattajana. Lisäksi tämä joka kodin miesten- ja naistenlehti käsittelee myös muita kiinnostavia aiheita kulttuurista terveyteen. Lapsen Maailma ei siis ole mikään perinteinen naistenlehti, mutta se sopii jokaiselle kasvattajalle iästä ja sukupuolesta riippumatta tarjoten niin ajankohtaista faktaa kuin kevyempääkin luettavaa.

Aikuisen naisen lehti, jossa on asiaa koko perheelle

Kiinnostaako sinua kasvatukseen ja perhe-elämään keskittyvä aikuisen naisen lehti, joka on täynnä kiinnostavaa tietoa myös miehille? Lapsen Maailma käsittelee mielenkiintoisia asioita, ilmiöitä ja aiheita jotka rakentuvat koko perheen hyvinvoinnin kannalta tärkeiden teemojen kasvu, kulttuuri, lastensuojelu, perhe ja terveys ympärille. Lehti tarjoaa uusia näkökulmia kasvattajille ja tarjoaa hyödyllistä tietoa ja näköalapaikan 2000-luvun lastenkasvatusasioihin myös isovanhemmille.

Lapsen Maailma on lehti kaikille niille, jotka osallistuvat lasten kasvatukseen kohti tasapainoista ja onnellista nuoruutta ja aikuisuutta.

Lapsen Maailma on kuin lastenkasvatuksen naistenlehti

Lapsen Maailman artikkelit käsittelevät tärkeitä ja vakaviakin aiheita, mutta lehti ei unohda hauskoja tai kevyempiäkään juttuja: siinä mielessä olemme vähän kuin lastenkasvatuksen ja perhe-elämän naistenlehti. Kasvattajien tulisi aina muistaa, että vaikka perhe-elämä ja vanhemmuus ovat vastuullisia tehtäviä, liittyy niihin aina myös ilo ja rentous nautinto siitä, että saa seurata oman lapsen kasvua ja kehitystä ja antaa hänelle parhaat mahdolliset eväät elämään. Lapsen Maailma on lehti naisille ja miehille, joita kiinnostaa koko perheen hyvinvointi. Tee edullinen kestotilaus saman tien.