Siirry sisältöön

Aikuisten lehti

Lastensuojelun Keskusliitolta

Lapsen Maailma on Lastensuojelun Keskusliiton kustantama, kuukausittain julkaistava aikuisten lehti, joka käsittelee perhe-elämää ja lastenkasvatusta muun muassa lastensuojelun näkökulmista. Näiden teemojen lisäksi julkaisu tarkastelee monipuolisesti myös esimerkiksi kulttuuria ja terveysaiheita. Lapsen Maailma on erinomainen lehti kasvattajalle elämäntilanteeseen katsomatta! 

Julkaisu tarjoaa kirjavan kattauksen luettavaa kaikille vanhemmille ja sellaiseksi ryhtymistä suunnitteleville. Kulttuuripitoiset artikkelimme luovat kiinnostavan katsauksen esimerkiksi teinien ja nuorten maailmaan vaikkapa vloggauksen ja sosiaalisen median kautta, ja vastaavasti kolumneja kirjoittavat asiantuntijat ja muut kirjoittajavieraat tuovat runsaasti ajateltavaa kaiken ikäisten lasten äideille ja isille. 

Lapsen Maailma on myös erinomainen lehti eläkeläisille

Lapsen Maailma kirjoittaa perhe-elämää ja kasvatusta koskevia artikkeleita myös isovanhemmuuden näkökulmasta ja on siksi myös mielenkiintoinen lehti eläkeläisille ja isovanhemmille. Palstoilla julkaistaan vaihtelevasti muun muassa ajankohtaisia juttuja kasvatustieteen viimeisimmistä tutkimustuloksista ja syvällisiä haastatteluja kiinnostavista henkilöistä. 

Oman toimituksen lisäksi lehden sivuilla kirjoittavat kolumnistit Heikki HiilamoElina Hirvonen ja Anni Kytömäki. Lehden teemoista, kuten kulttuurista ja terveysasioista, varttuneetkin lukijat löytävät paljon ajateltavaa ja uusia näkökulmia perhe-elämään. Lapsen Maailma on aikaansa seuraava lehti niille eläkeläisille, jotka haluavat ymmärtää tämän päivän ilmiöitä paremmin myös nuorempien näkövinkkelistä. 

Hyödyllinen lehti kasvattajalle ja muille perheellisille

Lapsen Maailma -lehteä rahoittaa Lastensuojelun Keskusliitto. Kun tilaat lehden, tuet samalla suomalaista lastensuojelutyötä. 11 kertaa vuodessa ilmestyvä kuukausittainen julkaisu pohjautuu asiapitoiseen, tarkistettuun ja laadukkaaseen tietoon. 

Nimestään huolimatta Lapsen Maailma kertoo kattavasti myös teinien, nuorten aikuisten, vanhempien ja isovanhempien ajankohtaisista asioista ja perhearjesta. Se on lehti vanhemmille ja isovanhemmille, joille on tärkeää ymmärtää kasvatusta ja perhe-elämää astetta laajemmasta näkökulmasta. 

Tee edullinen kestotilaus jo tänään.