Hyppää sisältöön

Kerää varoja luokan kassaan ja osallistu samalla lastensuojelutyöhön!

Ovatko omat ja sukulaisten kaapit täynnä lasten myymiä sukkia tai pesuaineita? Näkyykö vatsan seudulla luokkaretkirahaston kerryttäminen kekseillä ja karkeilla? Tarjoamme alakoululaisille mahdollisuuden kerätä varoja luokkaretki- ja harrastetoimintaan ja tukea samalla lastensuojelutyötä myymällä Lapsen Maailma-lehteä.
Julkaistu
Kerää varoja luokan kassaan ja osallistu samalla lastensuojelutyöhön!

Lapsen Maailma on Lastensuojelun Keskusliiton julkaisema aikakauslehti, joka käsittelee lasten ja nuorten kasvatusta sekä lastensuojelukysymyksiä. Se on suunnattu lapsiperheille ja lasten kanssa työskenteleville. Tänä vuonna ilmestyy jo lehden 76. vuosikerta.

Irtonumeron hinta on 5 euroa, josta luokan kassaan kilahtaa 4 euroa. Lisäksi tilaaja vastaa lehden postituskuluista painosta omaan postiin. Lehdet postitetaan tilaajalle lähimpään postiin, ja lasku lähetetään sähköpostitse. Tilatessa lehdistä maksetaan siis 1€/lehti + postikulut. Koko lehden tuotto käytetään Lastensuojelun Keskusliiton toimintaan. Todellinen hyvän mielen kampanja!

Koululuokka voi itse päättää, miten haluaa irtonumeroita myydä eteenpäin. Koska lehden hinta tilaajalle on hyvin edullinen, emme pysty lunastamaan mahdollisia myymättä jääneitä lehtiä takaisin.

Jotta osaamme tehdä tarvittavan suuren painoksen, tarvitsemme tiedon luokista, jotka asiasta kiinnostuvat. Lehtien minimimäärää tilaukselle ei ole. Kerro, jos luokkasi innostuu asiasta, ja arvioi alustava lehtien kappalemäärä 19.12.2017 mennessä: tuuli.valo(at)lskl.fi tai 050-5721089.

Tervetuloa mukaan keräämään luokkaretkirahoja ja tukemaan samalla lastensuojelutyötä!

 

Lehtikampanja innosti luokkia

Koulujen varainkeruu Lapsen Maailma

Lapsen Maailma -lehden loka–marraskuussa kouluille suuntaama lehtikampanja sujui hyvin. 15 alakoululuokkaa otti myytäväkseen lehden marraskuun numeroa. Kaikkiaan koululaiset myivät noin 1 500 lehteä. Kustakin myydystä aviisista luokkien kassaan kilahti hieman alle neljä euroa. Helsinkiläisen Hertsikan ala-asteen koulun 1–3 C kauppasi reilut 40 lehteä. Luokan retkitili karttui yli 150 eurolla. Tokaluokkalainen Vappu Vallinkoski rimputteli naapuruston ovikelloja ja myi kaikkiaan viisi lehteä: – Se oli hauskaa! Enemmänkin olisin voinut myydä. Vuotta nuoremman Iina Kuosmasen perhe osti kahdeksan Lapsen Maailmaa ja lahjoitti ne tuttavaperheille. – Kiva, kun luokka sai rahaa. Toivoisin, että kävisimme rahoilla sisäleikkipuistossa, Iina sanoo.