Siirry sisältöön
Podcastit

Kirjanmerkki-podcast: Nuorten vallankumous

25.10.2018 Maija Puska Sofia Isokoski

Kirjamerkki-podcast jakso 2: Nuoret, Kaisa Happonen ja Paleface

Äänitysstudiolla keskustelemassa Karri Miettinen aka Paleface (vas.), Kaisa Happonen, Viivi, Aleksanteri ja podcastin juontaja Maija Puska.

Mitä asioista nuoret haluavat muuttaa? Käsitelläänkö heille oikeasti tärkeitä teemoja riittävästi nuortenkirjallisuudessa? Entä miten kirja voi muuttaa nuoren ajattelua?

 

 

Kirjanmerkki-podcastin toisessa jaksossa kaivellaan nuortenkirjoista nuorille tärkeitä teemoja sekä yhteyksiä autenttiseen nuoruuteen. Aiheesta keskustelevat 15-vuotias Viivi, 17-vuotias Aleksanteri sekä kirjailijat Kaisa Happonen ja Karri Miettinen (aka Paleface).

Jakson kirjat
• Kaisa Happonen & Karri Miettinen: Revi se (WSOY 2018)
• Anna-Leena Härkönen: Häräntappoase (Otava 1984)


 

Kirjanmerkki on Lapsen Maailma -lehden kirjallisuusaiheinen podcast-sarja, jossa lapset ja nuoret puhuvat omalla äänellään lasten- ja nuortenkirjallisuudesta.

Kirjanmerkki-podcast kertoo, kuinka erilaiset lapset ja nuoret lukevat ja millaiset kirjat heitä lukijoina inspiroivat. Tässä sarjassa lapset ovat asiantuntijoita. Jokainen jakso esittelee sekä kirjauutuuden että klassikon ja käsittelee niiden myötä tärkeitä yhteiskunnallisia teemoja.

Käsikirjoitus ja juonto: Maija Puska
Äänisuunnittelu: Jaakko Autio

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat juttumme sähköpostiin kerran kuukaudessa.

Tilaa »